We zoeken een bakker met passie voor brood en vlaai.
Je treft voorbereidingen voor het maken van brood en vlaai zoals fruit binden, degen draaien, vlaaibodems opmaken. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Je werkt in een energieke omgeving.
Voorkeur gaat uit naar iemand die in het bezit is van een bakkers diploma of bijna klaar is met de bakkers opleiding.
We kunnen je ook alles leren, mits je gedreven bent en passie voor het vak hebt!
We leren je werken in onze ambachtelijk bakkerij met het maken van onze vlaaien, broodjes en broden.
Samen werk je met nog 4 andere bakkers.
Werktijden zijn 6:00-14:00 uur en zaterdags 04:30-12:30 uur
Nachtdiensten of rouleren 1 week in de nacht van 20:00-4:00 uur en vrijdags 19:00- 03:00 uur
De werkuren zijn vanaf 28 -38 uur per week. Starten z.s.m. We zullen je eerst inwerken.
Soort dienstverband: Parttime of Fulltime, Vaste baan mogelijk.
Starten per 1 oktober 2025
Geïnteresseerd? Stuur je CV naar Carmen Hermans, via info@bakkerijhermans.nl